Select Page

Voeden

Het eerste half jaar haalt je baby alles wat hij nodig heeft uit de melk. Of dat nou uit de borst of uit de fles komt. Na 3 maanden mag je kindje bijvoeding zoals wat fruit. Dit is een hele belevenis voor zowel jou als je kindje.

Een babyfles is niet zomaar ontwikkeld

Happy Baby vertegenwoordigd het merk Difrax, Bij iedereen bekend door de flessen met de mooie S vorm. Deze unieke S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby’s) te gebruiken.

De S- fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes of moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. Borstvoeding kun je rechtstreeks in de S-fles Natural kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf. Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.

De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder – dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

TIP: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

difrax-logo-diap

Bij Difrax gaat de productontwikkeling altijd door. Als het om babyproducten gaat, is niets vanzelfsprekend, het kan altijd beter! Gelukkig verstaan de ontwerpers van Difrax hun vak als geen ander. Maar ze putten ook informatie uit andere inspiratiebronnen, zoals de klantenservice, de consumentenpanels en medische panels, bestaande uit artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, consultatiebureaus, kraamverzorgenden en verloskundigen.

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE UPDATES