Select Page

Veiligheid

Kinderen willen graag de wereld ontdekken, ook in huis!  Ze vinden het leuk om alles aan te raken en te onderzoeken. Dit is heel natuurlijk maar niet altijd even handig. Kruip zelf eens door je huis en ontdek de stopcontacten en deurtjes waar je kindje bij kan.

Veiligheid is niet vanzelf sprekend

Veiligheid staat boven alles!

In een veilige omgeving krijgt je kindje de kans om zich te ontwikkelen. Happy Baby beschikt over veiligheidsartikelen van het merk BabyDan. Dit merk heeft al veel onderscheidingen en prijzen gewonnen voor zijn artikelen, zowel nationaal als internationaal.

 

Van kleine stopcontactbeschermers tot veilgiheidshekken in elke gewenste grootte. De keuze in traphekken of ook genaamd veiligheidshekken is enorm. Gelukkig zijn alle traphekken van het merk BabyDan zorgvuldig getest en gekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een traphek waarbij niet geboord mag worden in de muur, of een veiligheidshekje om een open haard, overal is over nagedacht

babydan-logo-diap

Baby Dan ontwikkelt, produceert en verkoopt veiligheidsartikelen voor kinderen in de leeftijdscategorie 0-5 jaar. Bovendien heeft Baby Dan ook een aantal textiel en meubel producten voor kinderen in dezelfde leeftijdsgroep. Het bedrijf beschikt over een ISO milieucertificaat, en heeft al vele prijzen en onderscheidingen voor zijn producten zowel nationaal als internationaal gewonnen.

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE UPDATES