Select Page

Thuis

Je kindje heeft behoefte aan rust en regelmaat, en waar kan je kindje dit beter vinden dan thuis in zijn of haar veilige vertrouwde omgeving. In een veilige thuisbasis kan je kindje zich ook beter ontwikkelen.

Waar moet een fopspeen aan voldoen

Het zuigen op een fopspeen maakt je kindje rustiger en geeft een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Je baby’s eerste keus. Baby’s hebben de eerste vijf maanden een grote zuigbehoefte. Dit is heel natuurlijk: zuigen brengt de melkproductie bij de moeder op gang. Je baby regelt zo dus dat er genoeg voeding is. Een fopspeen vervult die zuigbehoefte en is tandvriendelijker dan duimen. Een fopspeen is ook hygiënischer en zelfs veiliger. Studies tonen aan dat de kans op wiegendood verkleint als je baby gaat slapen met een fopspeen. En, ook heel belangrijk, stoppen met een fopspeen is makkelijker dan stoppen met duimzuigen.

De Difrax fopspeen is herkenbaar aan het vlindervormige schildje en de hippe printjes. Samen met een team van medische experts ontwikkelde Difrax 5 maten fopspenen. Het schildje groeit mee met de vorm van het gezichtje en het zuiggedeelte wordt massiever naarmate de zuigbehoefte toeneemt.

TIP: Vervang de fopspeen elke 6 weken! Controleer dagelijks of deze onbeschadigd is.

trama-logo-diap

Trama is een merk uit Portugal waarvan de producten zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige houtsoorten. Uiteraard gemaakt en gekeurd volgens de laatste Euorpese veiligheidsnormen. Van Trama kan je hoge kwaliteit meubelen verwachten die exclusiviteit uitstralen wereldwijd.

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE UPDATES