RUILEN & RETOURNEREN

Het kan natuurlijk zijn dat je aankoop niet is wat je er van had verwacht.

Dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde artikel in originele staat en voorzien van labels en etiketten in eigen verpakking geretourneerd worden.

Het artikel mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en de kosten hiervan.

Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen wordt het totale aankoopbedrag zo snel mogelijk terug gestort.

Verzendkosten worden bij een aankoop onder het verzendvrije bedrag alsnog ingehouden van het terug te storten bedrag.

Meer weten?
Wij zijn bereikbaar via klantenservice@happybaby.nl of bel +31 (0)183 35 21 11. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook of Instagram.