Select Page

Dat slaap belangrijk is, weten we. Maar hoe belangrijk, daar staan we niet altijd bij stil. Tijdens de slaap zijn baby’s in staat om te groeien, zowel geestelijk als lichamelijk. Hun energie niveaus worden hersteld en net als bij volwassenen, zijn ze na een dutje vrolijker en minder gestrest als gevolg van de slaap overdag.

Hoe komt een meubel bij Happy Baby tot stand

Een meubel of een wiegje heeft een flinke weg af te leggen voordat het eenmaal in de winkel staat en verkocht mag worden. Allereerst wordt een schets gemaakt van hoe een meubel er uit moet komen te zien, zodat daarna samen met de fabriek gekeken kan worden naar de mogelijkheden en de materialen.

Uiteraard moet er gekeken worden naar de veiligheid, alle meubelen die verkocht worden moeten gemaakt zijn volgens de laatste Europese veiligheidsnormen. De verf op onze meubelen is dan ook altijd op waterbasis, voor de veiligheid van je kindje, en het komt ook nog eens ten goede van het meubel en milieu.

Nadat de fabriek het meubel geproduceerd heeft, komt deze naar Happy Baby om getest te worden op de veiligheidsnormen. Als alles naar wens is, gaat het meubel naar onze fotostudio waar het gefotografeerd wordt.

Het meubel wordt opgemeten en dan is het meubel klaar om gepresenteerd te worden aan de winkeliers, zodat deze de keuze hebben om het meubel op te nemen in hun assortiment. Zodra het meubel gepresenteerd wordt aan de winkelier, plaatsen wij ook de afbeeldingen met de informatie op onze website.

abz_logo_diap

ABZ is de toonaangevende matrassenfabrikant in baby-en tienermatrassen, en tevens een expert in veilig slapen. Matrassen van ABZ zijn ademend, absoberend, hygienisch en gemaakt volgens de laatste veiligheidsnormen.

 

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF VOOR DE LAATSTE UPDATES