Home / Over Happy Baby

Service en advies staan bij Happy Baby hoog in het vaandel

Happy Baby, opgericht in 1982, was destijds een handelsonderneming met een groothandelsfunctie voor de ‘Babyspeciaalwinkels’.

Vandaag de dag bestaat het assortiment uit deels zelf geproduceerde artikelen maar ook een uit een selectie van hoogwaardige artikelen voor de baby welke uit alle delen van de wereld worden geïmporteerd.

Alle producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij kijken we nauwkeurig toe of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.

Naast een textiellijn uit Italië, gemaakt van biologische bamboe, werken we samen met een fabrikant in Portugal die het verbruikte water tijdens het productieproces, door middel van een zuiveringsinstallatie schoon aan de natuur teruggeeft.

In Nederland werken we met een team van enthousiaste mensen die allemaal vele jaren bij ons zijn. Onze medewerkers van Happy Baby kunnen snel schakelen en hebben maar een doel… tevreden klanten.

Dagelijks zijn we bezig met het ontwikkelen en aanpassen van onze collectie. Het gehele assortiment word uit voorraad en desgewenst binnen 24 uur geleverd bij de detaillist.

Tijden veranderen maar er zijn enkele dingen die wij nooit zullen aanpassen. Het verlenen van service en advies staan bij Happy Baby altijd hoog in het vaandel.

Meer weten?
Wij zijn bereikbaar via info@happybaby.nl of bel +31 (0)183 35 21 11. Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of volg ons op Facebook of Instagram.