Home / Commitment

HAPPY BABY BV - COMMITMENT

BETROKKENHEID

We zullen bij al onze producten er van uitgaan dat deze voor baby’s zijn en hun ouders. Met het samenstellen van de collectie gaan we op de ‘kinderstoel’ van de baby zitten en zullen dit kritisch bekijken.

VERPLICHTING

We nemen deze op ons om uitsluitend veilige en goedgekeurde artikelen op de markt te brengen.

OPENHEID

Zowel voor de detaillist als consument zullen we altijd goed en eenvoudig bereikbaar zijn en zullen alle vragen met de meest mogelijke snelheid behandelen en afhandelen.

SUGGESTIES

Van detaillisten en consumenten ontvangen we dagelijks suggesties. We zullen deze nooit zomaar naast ons neerleggen maar zeker meenemen in onze besluitvorming.

ONS TEAM

Onze medewerkers zijn al heel lang aan Happy Baby verbonden. Gemiddeld meer dan 17 jaar en daar zijn we zijn erg trots op.

ONZE KLANTEN

Dit zijn detaillisten in heel Europa, waaronder winkels, service centers voor pasgeborenen, online verkopers etc. Van hun vragen we om u de beste service, prijs en kwaliteit te bieden die ze zelf ook verwachten.

CONSUMENTEN

Dat zijn we zelf ook als we iets kopen en daardoor weten we als geen ander hoe belangrijk het is als we het hebben over de beste prijs-kwaliteit verhouding. Daarom denken we hieraan bij alles wat we doen.

WIJ WERKEN GRAAGVOOR JE…